lagers tabberas
söndag 3 november 2013

Hallå Vakna - det ville jag göra med DN, men det verkar utsiktslöst!

›
Blev uppringd av en trevlig dam som sålde DN. Lördag och söndags-tidningen + fritt på DN.se. Det skulle kosta 600 kronor för ett halvår, in...
söndag 20 oktober 2013

Förvirrande men klartext om mikrobiologi i mejerinäringen och betydelsen av terroir med Harlold McGee

›
När jag var liten gjorde min farmor långmjölk i jordkällaren. Vi lärde oss att det var tätörtens verk. Men hur tätörten inkorporerades me...
1 kommentar:
lördag 12 oktober 2013

Rejält och riktigt på The Flying Elk

›
Det är det svåraste som finns och samtidigt det enklaste. I natt hade jag förmånen att få sitta och prata med Stephen Harris, enskilt, i n...
tisdag 24 september 2013

Från Nordisk stjärnträff till Åländskt svartbröd

›
Det verkar lite fjuttigt efter att ha skrivit det här inlägget, men matlivet har många olika bottnar. Som kvällsmackan som ser lite anno...
måndag 16 september 2013

En riktigt het rysare, Khua Kling

›
Den heta maten är starkt beroendeframkallande. Ibland blir längtan så stark. Så i helgen då vi var hemma hos Rodjana och åt fisk, torrste...
torsdag 12 september 2013

Lasagne på köttfärs och squash

›
Rustik lasagne utan så mycket plattor utan desto mer grönt. Den blir krämigt god av klorofyll. Å andra sidan är enda chansen att få squash ...
måndag 9 september 2013

Konfirmerad, javisst, men ganska länge sen. Någon som känner igen sin namnteckning? Lämna ett spår!

›
Alma på väg till Skansen och spelmansstämman Christina Frohm och Alma på Sollidens scen Det är länge sedan. Så pass att detaljern...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.