lagers tabberas
söndag 19 maj 2013

Nu ligger jorden där precis så som jag vill ha den

›
I alla fall övre trädgården är så gott som färdig, men när jag tittar på helheten ser jag hur mycket som finns kvar att göra. Åkte til...
fredag 17 maj 2013

Musslan i lampan och skallen i graven

›
Jag har lovat mig själv att inte ha synpunkter på sådant gammal jag själv varit involverad i, men lämnat. Löften är till för att brytas ...
onsdag 15 maj 2013

Restaurang Frantzén - en käftsmäll av smak

›
 -Vi har tagit utgångspunkt i det svenska sättet att koka kräfter när vi tillagat krabbenen, det vill säga med socker, salt och öl och ...
måndag 13 maj 2013

Köttsallad på thai och med glasnudlar, lime, chilli och gröna blad

›
Ibland får jag abstinens  - nej för katten inte efter sprit och tobak (den förstnämnda har gått över för länge sedan och det sistnämnda u...
tisdag 7 maj 2013

Nu grävs det på flera flanker vid Broby Bro i Täby

›
Vid Broby bro kan något sensationellt vara på väg att tas fram ur jorden. Det kan också vara alldagligt, vanliga gravar med lite brän...
söndag 5 maj 2013

Restmat från lördagens ankfest

›
I Thailand har jag aldrig varit med om att äta müsli till frukost. Inte gröt heller, i alla fall inte annat än som kaotom eller congee ...
lördag 4 maj 2013

Så blev också Alice döpt i Kummelby Kyrka

›
Märklig generationsväxling, som vi följt barnen och alla kompisar genom åren och alla hör ihop fortfarande. Tillsammans började de i Soll...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.