lagers tabberas
söndag 9 december 2012

Förväntansfull inför årets första julbord de luxe

›
Så står det faktiskt att man mot ett litet tillägg får ta av de "lyxigare" rätterna. Vad dessa är har jag bara fått en liten ...
1 kommentar:
söndag 2 december 2012

Sven-Gunnar Svensson är död

›
Han ringde mig en dag. Hur han fått tag i mitt nummer vet jag inte. Hade väl börjat skriva en del om mat i olika tidningar. Våra vägar h...
3 kommentarer:
lördag 1 december 2012

Fisk och pommes - finns inte på riktigt varhelst, men hemma hos oss

›
Alltså, när jag bodde i London under några år för forskning och studier var mina passioner dels den engelska husmanskosten i studentmat...

En hyllning till ljuset, himlen. alla minnen, alla borta och alla närvarande och bara för att

›
Det händer allt som oftast att vi går ut och skickar iväg en eldballong till skyn. Ibland när det är stilla och mörkt ser vi hur den för...

Torsk med kapris och brynt smör

›
Egentligen en av många favoriter. Åt den med stort välbehag vid en minnesrik middag på  hotel Nordevik i Skärhamn för många år sedan dag...
söndag 18 november 2012

Nödmat, mat och ris - det förbjudna men ack så goda

›
Allt annat är mat, men ris, det är ris. Potatis och andra rotsaker är nödmat, kött, insekter är mat på riktigt, allt enlig  Damrong Tayan...
lördag 17 november 2012

Kanelbullens dag - så här långt efter är jag i mina uppdateringar

›
Uppdrag och andra uppdrag och några uppdrag till gör att jag måste prioritera - så är det alltid, men för första gången på många år har...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.