söndag 9 december 2012
Förväntansfull inför årets första julbord de luxe
›
Så står det faktiskt att man mot ett litet tillägg får ta av de "lyxigare" rätterna. Vad dessa är har jag bara fått en liten ...
1 kommentar:
söndag 2 december 2012
Sven-Gunnar Svensson är död
›
Han ringde mig en dag. Hur han fått tag i mitt nummer vet jag inte. Hade väl börjat skriva en del om mat i olika tidningar. Våra vägar h...
3 kommentarer:
lördag 1 december 2012
Fisk och pommes - finns inte på riktigt varhelst, men hemma hos oss
›
Alltså, när jag bodde i London under några år för forskning och studier var mina passioner dels den engelska husmanskosten i studentmat...
En hyllning till ljuset, himlen. alla minnen, alla borta och alla närvarande och bara för att
›
Det händer allt som oftast att vi går ut och skickar iväg en eldballong till skyn. Ibland när det är stilla och mörkt ser vi hur den för...
Torsk med kapris och brynt smör
›
Egentligen en av många favoriter. Åt den med stort välbehag vid en minnesrik middag på hotel Nordevik i Skärhamn för många år sedan dag...
söndag 18 november 2012
Nödmat, mat och ris - det förbjudna men ack så goda
›
Allt annat är mat, men ris, det är ris. Potatis och andra rotsaker är nödmat, kött, insekter är mat på riktigt, allt enlig Damrong Tayan...
lördag 17 november 2012
Kanelbullens dag - så här långt efter är jag i mina uppdateringar
›
Uppdrag och andra uppdrag och några uppdrag till gör att jag måste prioritera - så är det alltid, men för första gången på många år har...
‹
›
Startsida
Visa webbversion