lagers tabberas
lördag 1 december 2012

Fisk och pommes - finns inte på riktigt varhelst, men hemma hos oss

›
Alltså, när jag bodde i London under några år för forskning och studier var mina passioner dels den engelska husmanskosten i studentmat...

En hyllning till ljuset, himlen. alla minnen, alla borta och alla närvarande och bara för att

›
Det händer allt som oftast att vi går ut och skickar iväg en eldballong till skyn. Ibland när det är stilla och mörkt ser vi hur den för...

Torsk med kapris och brynt smör

›
Egentligen en av många favoriter. Åt den med stort välbehag vid en minnesrik middag på  hotel Nordevik i Skärhamn för många år sedan dag...
söndag 18 november 2012

Nödmat, mat och ris - det förbjudna men ack så goda

›
Allt annat är mat, men ris, det är ris. Potatis och andra rotsaker är nödmat, kött, insekter är mat på riktigt, allt enlig  Damrong Tayan...
lördag 17 november 2012

Kanelbullens dag - så här långt efter är jag i mina uppdateringar

›
Uppdrag och andra uppdrag och några uppdrag till gör att jag måste prioritera - så är det alltid, men för första gången på många år har...
måndag 5 november 2012

Strävan efter balans - skapar medvetenhet på tallriken

›
Så här ser min tallrik inte sällan ut nu för tiden Jag har inte sällan ratat allt pyssel, så kallade jag nämligen sallad och annan dek...
söndag 4 november 2012

Kroppsupptadering 2.0 - minst en halvmil om dagen -

›
Man bara liksom flyyyyger fram  Mellan elva och tolv minuter per kilometer, inbillar mig att det är ganska bra tempo för en sprucken trä...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.