lagers tabberas
söndag 18 november 2012

Nödmat, mat och ris - det förbjudna men ack så goda

›
Allt annat är mat, men ris, det är ris. Potatis och andra rotsaker är nödmat, kött, insekter är mat på riktigt, allt enlig  Damrong Tayan...
lördag 17 november 2012

Kanelbullens dag - så här långt efter är jag i mina uppdateringar

›
Uppdrag och andra uppdrag och några uppdrag till gör att jag måste prioritera - så är det alltid, men för första gången på många år har...
måndag 5 november 2012

Strävan efter balans - skapar medvetenhet på tallriken

›
Så här ser min tallrik inte sällan ut nu för tiden Jag har inte sällan ratat allt pyssel, så kallade jag nämligen sallad och annan dek...
söndag 4 november 2012

Kroppsupptadering 2.0 - minst en halvmil om dagen -

›
Man bara liksom flyyyyger fram  Mellan elva och tolv minuter per kilometer, inbillar mig att det är ganska bra tempo för en sprucken trä...
fredag 2 november 2012

Sångstenen mitt i skogen på avrättningsplatsen vid Steks färjas läge

›
Tabberaset på sångstenen vid avrättningsplatsen idag Det är väl ingen som missat att jag skrev en bok för flera år sedan som heter Döden...
söndag 28 oktober 2012

Före vintern som kom exakt när vintertiden var inne

›
lördag 27 oktober 2012

Ars Longa Vita Brevis

›
Prolog Blod och lever med inlagda lingon och rödbeta Speltmjölsbrioche med kycklingskinn och rostad vitlök Grishuvud i ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.