lagers tabberas
söndag 28 oktober 2012

Före vintern som kom exakt när vintertiden var inne

›
lördag 27 oktober 2012

Ars Longa Vita Brevis

›
Prolog Blod och lever med inlagda lingon och rödbeta Speltmjölsbrioche med kycklingskinn och rostad vitlök Grishuvud i ...
fredag 26 oktober 2012

I mörkret med vitnande dödens ben, mjölkkällarens hemlighet vid spökvandring på Hersby

›
Döden engagerar. Även så hos Sollentuna Hembygdsförening. Jag fick en liten, men naggande god publik i Rotsundastugan i kväll där jag b...

Tvåa....igen! Men etta i klassen. Frantzén Lindeberg-boken vinner ändå på sin skönhet (självskryt)

›
Det var då katten också. Hade väl hoppats på att ta hem det hela och bli vinnare alla kategorier. Hörde dock från en läcka i veckan a...
torsdag 25 oktober 2012

Brosme i kustlandet innanför Bulandet och nu på tallrik i Hollywood

›
För många år sedan var jag längst ut i väst. Från berget på Ön såg man ut över Nordsjöns alla borrtornsflammor kanske hela vägen bort ...
fredag 19 oktober 2012

Årets bästa - Nominerad till "Bäst alla kategorier"

›
Så där ja, det är sex år sedan sist. Förvisso har jag skrivit fler böcker däremellan, men inget om gastronomi. Lite skrytsamt kan jag al...
onsdag 17 oktober 2012

Historiska omläggningar på tallriken och vänner som förser mig med allt det goda

›
Bilden ovan hade varit ganska omöjlig bara i somras. Att en tallrik, en servering skulle få innehålla de där gröna som inte alls går i ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.