lagers tabberas
lördag 8 september 2012

Stekt strömming med stompat mos på potatis och morot

›
Det finns en, kanske två om man inbegriper bekvämlighet, anledningar till att jag återgår till OBS Rotebro efter att ha lagt stället i ma...
onsdag 5 september 2012

Snus igen och igen och igen. Bästa snuset blev sjukdomshavererat.

›
Det är faktiskt det bästa snuset jag gjort. I hastigheten och förmodligen redan ganska sjuk blandade jag helt åt helskotta, men fick e...

Underbara människor kom med underbar svamp

›
Så kommer den vänliga favoritmänniskan och möter mig på FB (står för det sociala forumet Facebook) och skriver, när jag precis tagit häl...
måndag 3 september 2012

Nyheter som behag, som lust, som vilsamhet.

›
* Jag har haft förmånen att få se en hel del på TV på sistone. Faktiskt i en aldrig tidigare skådad omfattning. Min dotter Lovisa vä...
söndag 2 september 2012

Till vikingatiden vid Gunnes Gård, mest genom smaken idag

›
Jodå, jag får göra små utflykter för läkarna. "Gör det som du orkar!". Grejen är bara att jag inte orkar så mycket. Igår efte...
fredag 31 augusti 2012

Tack och lov, men ändå ett helvete.

›
Dagens prover visade en långsam, men dock förbättring och överläkaren som följt mig på resan mellan hopp och förtvivlan är nu säker på...
2 kommentarer:
torsdag 30 augusti 2012

Vårrulle, palt, dumpling och kroppkaka

›
En vårrulle är en slags pirog liksom pitepalt , finsk kallikokko, kinesisk dumplings Jiaoze,  japanska degknyten, öländska kroppkakor, ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.