lagers tabberas
onsdag 1 augusti 2012

Smultronbakelse med vispad grädde och rårörda hallon

›
Eftersom vi hushållar med kakor och andra kolhydratrika ingredienser gjorde vi gräddbakelse värda namnet. I botten rårörda, övermogna...
måndag 30 juli 2012

Trädgården ett moras eller ett djungelhelvete

›
 Tre saker spelade in: Kylan, regnet, tiden. Trodde jag var alldeles i tid, men det var jag inte, jag var långt efter, längre e...
tisdag 24 juli 2012

Soffa och två Karls Rüdigerfåtöljer (Mono) säljes förmånligt

›
Det är väl inte sådär comme il faut att annonsera på den egna bloggen, men jag gör ett undantag för att ge läsare chansen innan jag slän...
måndag 23 juli 2012

Charmigt hett - jam vun zeen moo - sallad på fläsk, glasnudlar och chili

›
Grillningen igår gav två skivor härligt fet grisnacke över.  Raskt kokades upp vatten och i det fick glasnudlar av lämplig mängd mj...
söndag 22 juli 2012

Grillning - grisnacke med grönsallad och BA

›
Ibland får man vara som folk är mest, åka pendeltåg och sådant där, eller att grilla till exempel. Så var det det här med vädret. Därf...
1 kommentar:
lördag 21 juli 2012

Japanskt förtecken, inget annat - på årets sista rårörda rabarabersaft

›
Blev bara en sådan vackert röd färg. Nu har vi till sällsynt sköna njutningsstunder i vinter. Fryser in råsaften och sötar efter vart....
torsdag 19 juli 2012

Broskben som gnagisar och len gratäng på blomkål med grädde, ägg och smör - Det mina vänner är LCHF!

›
LCHF-köret fortsätter. Man gör så GOTT man kan. Broskbenen brukar jag köpa i Hötorgshallen, men har hittat denna förbisedda styckning...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.