lagers tabberas
onsdag 11 april 2012

Frantzén Lindeberg, the book, nu ute i bokhandeln

›
Samma eländes velighet när böcker som jag skrivit kommer ut. Texterna så genomältade att de blivit fullkomligt distanslösa. Ägnar mig åt att...
fredag 6 april 2012

Det bästa köttet, extra allt och nya kokboken är bara så bra. Frantzén Lindeberg igen!

›
Det är med en viss självgodhet jag konstaterar att nya kokboken bara är en sådan fantastisk njutning. Tidigt förutsatte jag att orden och b...
måndag 2 april 2012

Äggmålning, loppis och korvsoppa

›
Men, se helgen i sin helveteskyla och snöglopp blev ändå smått värmd av både soppa och gemenskap. Så skapade vi en ny tradition på Hersby, L...
söndag 1 april 2012

Väderomslag från vår till snöglopp, men loppisen på Hersby öppnar klockan 12

›
Syran som den kommit sig före snön och nyvintern Den där första syran är nog den riktigaste försmaken av våren. Varje vår går vi upp för att...
lördag 31 mars 2012

Klart idag - väderkvarnen på Överby får en ny överrock - Grattis alla surdegsbagare

›
Där uppe på kullen vid överby har den stått hur länge som helst, Sollentuna Hembygdsförenings hättkvarn, och malt det finaste vindmalda mjöl...

Förnekelsen var henne behjälplig efter 30 år på Konsum trots sura morötter och ett halvkilo fett på 850 grams högrev

›
Vi lever i en gammal Chauchescuvärld lite här och var, bland annat på Konsum där jag varit medlem i en herrans massa år efter minnet från mi...
1 kommentar:

Gammal tradition smygstartar igen - loppmarknad på Hersby

›
Det var en sådan där absolut idé, kläckt (påskord) i förbifarten som en snabb tanke.... "Skulle vi inte kunna ha loppis under påskfira...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.