lagers tabberas
lördag 17 mars 2012

Fläsklägg med hårt stekt lök, pancetta och lime

›
Pancettan som fått mogna med salvia har ett säreget djup av umami som med ansträngning påminner om botten i smaken hos surströmming . Skars...

Dansk rotsaker, confiterad kyckling och fläsklägg med stjärnanis

›
Häromveckan ringde Christina Frohm: . "Jag har rotsaker från Danmark hemma som Du måste få testa" , sa hon. Det visade sig vara sv...
söndag 11 mars 2012

Besticken tillbaka på bordet - det blev allvar igen

›
”Vi vill inte ha det så, det är irriterande för gästen och ett ständigt spring och nävaro vid bordet sker på bekostnad av trivsel och samtal...
måndag 5 mars 2012

Hallå!!! Det är smör i kärnan.

›
Hembygdsföreningen lockar allt fler till eventen på Hersby Hembygdsgård. Senast igår var det smörkärning i det gamla 1700-talshuset och med...
måndag 27 februari 2012

Kärna eget smör - nu visar vi hur Du ska göra

›
Formgivning, Stefan Tapio Visst vips är det smör med visp, men då går det alldeles för fort och smöret flockar sig alltför raskt och blir li...
söndag 26 februari 2012

Häxprocess - kontroll

›
Döden i Sundsvall Nu dyker häxutdrivarna upp igen på tidningssidorna, denna gång i Borås. Men dessa besatta galningar finns överallt bland d...
måndag 20 februari 2012

Fira allt på alla dagar och gör det rejält

›
Hittade ett klipp som jag inte vill undanhålla någon, inte för att det är sensationellt hög kvalitet utan för att budskapet är så rörande oc...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.