lagers tabberas
söndag 19 februari 2012

Coop Fourm idag: "Moussetårtor görs av något slags pulver"

›
He made my day! Jag vet inte hur gammal han är, kanske runt 20 eller lite lite äldre. Han står i kassan , den där spel-, och tårtkassan som ...
onsdag 15 februari 2012

Bröd som förenar

›
I Söndags firades mässa i Turebergskyrkan som ett resultat av ett samarbete mellan Sollentuna Hembygdsförening och Svenska Kyrkan i Sollen...
söndag 29 januari 2012

Önskekväll med med lax, dillpotatismos och gräddig dessert med körsbär

›
Önskar egentligen att vi mer tagit tillvara surkörsbären som växer ymnigt vid trädgården. Tävlan med trastarna om bären i somras var förviss...
1 kommentar:
måndag 23 januari 2012

Kyckling, stekt baguette, sallad och sås på gräddfil

›
I somras åt vi sallad så vi blev gröna i öronen, inte tråkig salladsallad med blad staplade på varann (tråkigt) utan sallad med av blommor, ...
1 kommentar:
onsdag 18 januari 2012

Resträtten nummer ett - Lapkojs

›
Resträtter är fenomenala. Ikväll har vi kört en favorit i repris, nämligen lapskojs. Detta efter att ha tillagat en treochetthalvtkilos juls...
1 kommentar:
måndag 16 januari 2012

WARNING - detta kan bli Din dyraste taxiresa någonsin

›
Min enda källa för det här är en kompis som jag gick taxiutbildningen med och som enligt egen utsago tog den här bilden häromdagen på Norrma...
2 kommentarer:
måndag 9 januari 2012

Fokus på barnen - en helg med kartritning, simning och confiterad anka

›
Ankan, styckad i delar och lagd att rimma över natten med begränsat av örter för att inte dessa ska ta över i smak. Stor variation i helgen ...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.