söndag 19 februari 2012
Coop Fourm idag: "Moussetårtor görs av något slags pulver"
›
He made my day! Jag vet inte hur gammal han är, kanske runt 20 eller lite lite äldre. Han står i kassan , den där spel-, och tårtkassan som ...
onsdag 15 februari 2012
Bröd som förenar
›
I Söndags firades mässa i Turebergskyrkan som ett resultat av ett samarbete mellan Sollentuna Hembygdsförening och Svenska Kyrkan i Sollen...
söndag 29 januari 2012
Önskekväll med med lax, dillpotatismos och gräddig dessert med körsbär
›
Önskar egentligen att vi mer tagit tillvara surkörsbären som växer ymnigt vid trädgården. Tävlan med trastarna om bären i somras var förviss...
1 kommentar:
måndag 23 januari 2012
Kyckling, stekt baguette, sallad och sås på gräddfil
›
I somras åt vi sallad så vi blev gröna i öronen, inte tråkig salladsallad med blad staplade på varann (tråkigt) utan sallad med av blommor, ...
1 kommentar:
onsdag 18 januari 2012
Resträtten nummer ett - Lapkojs
›
Resträtter är fenomenala. Ikväll har vi kört en favorit i repris, nämligen lapskojs. Detta efter att ha tillagat en treochetthalvtkilos juls...
1 kommentar:
måndag 16 januari 2012
WARNING - detta kan bli Din dyraste taxiresa någonsin
›
Min enda källa för det här är en kompis som jag gick taxiutbildningen med och som enligt egen utsago tog den här bilden häromdagen på Norrma...
2 kommentarer:
måndag 9 januari 2012
Fokus på barnen - en helg med kartritning, simning och confiterad anka
›
Ankan, styckad i delar och lagd att rimma över natten med begränsat av örter för att inte dessa ska ta över i smak. Stor variation i helgen ...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion