lagers tabberas
lördag 10 december 2011

Ekfatslagrad julmust och stjärnaniskryddad sylta på gris

›
Kryddpeppar, ingefära, nejlika, bränd melass, enbär. Den är helt annorlunda och väldigt god, Nygårda halvårslagrade Julmust, den som lagrats...
1 kommentar:
fredag 9 december 2011

Tryfflar med getost och choklad

›
När jag gjorde de här tryfflarna första gången, för Expressen tror jag att det var, så kändes smakerna som i en utkant. Det gör de inte läng...

Kokta fläskläggen med linser i smör och svarta bönor med dadelvinäger

›
Det var precis som skulle till, den sursöta dadelvinägern i de svarta ryska bönorna och smöraromen i linserna. Passade utmärkt till den rim...
onsdag 7 december 2011

Tryck-kokar-fläsk, dallrigt, limmigt och så djävla gott

›
När man skriver om lite finare mat, som eldad pilgrimsmussla med tryffel så är det klart att man kan uttrycka sig så...alltså att det är så...

Andefattigt i skärgården, tacka fan att den inte överlever

›
Satt i kväll och sorterade gammal sommar. Inte bilder som bilder, utan bilder som summerande anteckningar. Fastnade vid tre mobiltelefonfoto...

Thord Karlsson i Lye har aldrig förstått hur bra han är

›
Äh, det där är bara sagt för att jag vill tala om hur mycket jag gillar ett fat, eller...ja vad det nu är , som jag fick av Thord för en ma...
tisdag 6 december 2011

Kroppar, tryckkokaroskuld, temynta och kyrkligt ljus

›
"Kropp" diptyk, olja och vax på duk 1985 Nej, men jag är inte oskuld! Jag minns pysandet och fukten och fräset från spisen hemma, ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.