lagers tabberas
söndag 4 december 2011

Lite om fisk

›
”All fisk,såväl från saltvatten, som från sötvatten, är af oberäknelig nytta och utgör en angenem omvexling i den dagliga matordningen ”. (C...
lördag 3 december 2011

Pitepalt, Astrid Lindgren, Junibacken och ett djävla väder

›
♪♫ ♫♪♪ Ja må hon leva, ♪♫ ♫♪♪ Ja må hon leva, ♪♫..♪♫ ♫♪♪ Ja må hon leva ♫♪♪ uti hundrade Åååååår!!!!♫♪♪ LOVISA HAR BLIVIT 12. Lägligt hade v...
fredag 2 december 2011

Lutfisk är inget man "äter" den "begår" man!

›
Dagens lutfisk på Edsbacka Wärdshus Sent ute i år. Har varit på lutfiskpremiärer betydligt tidigare förr. På Gamle Rådhus i Oslo brukar förs...

Stabburet Svoværpostei mitt i natten och på Finncrisp med tyskt smör från Lidl

›
Natten har inga ögon, då kan man snaska i sig sådant med förtjusning som många andra tycks rata, Finner det tyska smöret från Lidle synnerli...

Boka in söndag 12-15 och möt vänner på Hersby

›

Lite thailändskt "munmassage" - snuskigt gott

›
Hittat fläsk värt namnet. Tärnar så grovt som man vågar. Lite lök i båtar, massor av vitlök, chilli, stjärnanis, kanel, pojkesoja, fisksås. ...
torsdag 1 december 2011

Dömdes för tidelag - avrättades

›
”Hvar som hafver tidelag med fä, eller andra oskiäliga diur; then skal halshuggas, och i båle brännas, varde ock samma diur tillika dödadt o...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.