lagers tabberas
söndag 6 november 2011

Rätt ner i grytan - så gott med bara kött, paprikapulver och lök

›
Bilden är väl inte direkt förtjusande. Med grytor behövs tid både att lagas och fotograferas. Idag hade jag bara tid att laga. Grytan fick t...

I ett bildminnes arkiv - kul återseende.

›
Lovisa på gräset hos farmor och farfar när de bodde i Viken och det här glädjefnattet hade hon sommaren 2001 Jag fick en "Plexgear...
torsdag 3 november 2011

Godisregn över Rotebro - Dag Öhrlund gav bort fyra kilo choklad

›
Det hände sig i rättan tid att jag var ute på Facebook och just då flashade succéförfattaren och "nästangrannen" Dag Öhrlund att...
1 kommentar:

Calzone - en muta för klippning och hot mot LCHF

›
NEJ NEJ NEJ. August vägrade fullständigt att klippa sig . Vi försökte med hamburgare, med grejer. Då sa han att han går med på att klippas o...
onsdag 2 november 2011

Jag gick på det igen - trodde jag köpte isterband, men fick grynkorv av dålig kvalitet

›
Ja, ja, det fick väl duga ändå, men jag kände genast när de var ostekta att det var något som inte var rätt. Påminner lite om paradoxen i Re...
söndag 30 oktober 2011

Renoverad tredelad 50-talslampa (?) lyser bra och doftar bakelit

›
Den brukar bli alldeles kexig och fnasig, bakeliten. Den här är som ny och doften när den blir varm är hela min barndom i ett paket. Vi kom...

Senhöstens trädgård när normaltiden ätit upp ljuset

›
Envis viol tar ny tid i gammalt ljus Vi tog oss upp med en säck löv att lägga över komposten som sjunkit betydligt på en vecka, det är full ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.