lagers tabberas
tisdag 13 september 2011

Hiram, Märit Huldt, i går kväll med egen meny på Teatergrillen

›
Efter mingel hur länge som helst och vämnliga möten med människor, serverades en "hirammeny på teatergrillen Det blir en Hiramhöst i år...
lördag 10 september 2011

De ständiga gränsöverskridande smakerna på Frantzén Lindeberg upplevs som normala

›
Röd mangold, vit mangold, gul mangold, purpurbönor, bockoli, vitbeta, polkabeta, bataviasallad, vaxbönor, palsternacka, fiskfjäll från havsb...
tisdag 6 september 2011

Krämeri av värsta sort, rent kränkande för kunden på ICA Maxi i Sollentuna

›
Jag brukar inleda matföreläsningar med några historier ur verkligheten. Om charkuteristen på ICA som tog färsk grissida för "helgskinka...
2 kommentarer:
söndag 4 september 2011

Signes Bönor Avsnitt 4

›
Visst är de vackra mina små signebönor, nästan som pygméägg och smäckfyllda med smak Jag band upp Signe i veckan som var. Det blev för t...
lördag 3 september 2011

Egenodlad majs och hamburgare med svamp - höstlördag vid bordet

›
Det var då ett ständigt tjat om höst, det är bara i början på en ny årstid, det kommer att ta lång tid innan vintern sätter in. Kanske j...
2 kommentarer:
fredag 2 september 2011

Första karl-johan i sällskap av August

›
En liten del av den hårt knutna och mjälla skörden. I förrgår var det, hämtade tidigt på dagis för att infria ett löfte från morgonen, ...
1 kommentar:

Frantzén Lindeberg med höstmeny, lutar sig stort åt trädgårdarna och det naturliga.

›
Satio Tempestas, en accelererande smakresa Hösten är som en enda stor skördefest, rådjuren har precis blivit av med sin brunstiga smak o...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.