lördag 10 september 2011
De ständiga gränsöverskridande smakerna på Frantzén Lindeberg upplevs som normala
›
Röd mangold, vit mangold, gul mangold, purpurbönor, bockoli, vitbeta, polkabeta, bataviasallad, vaxbönor, palsternacka, fiskfjäll från havsb...
tisdag 6 september 2011
Krämeri av värsta sort, rent kränkande för kunden på ICA Maxi i Sollentuna
›
Jag brukar inleda matföreläsningar med några historier ur verkligheten. Om charkuteristen på ICA som tog färsk grissida för "helgskinka...
2 kommentarer:
söndag 4 september 2011
Signes Bönor Avsnitt 4
›
Visst är de vackra mina små signebönor, nästan som pygméägg och smäckfyllda med smak Jag band upp Signe i veckan som var. Det blev för t...
lördag 3 september 2011
Egenodlad majs och hamburgare med svamp - höstlördag vid bordet
›
Det var då ett ständigt tjat om höst, det är bara i början på en ny årstid, det kommer att ta lång tid innan vintern sätter in. Kanske j...
2 kommentarer:
fredag 2 september 2011
Första karl-johan i sällskap av August
›
En liten del av den hårt knutna och mjälla skörden. I förrgår var det, hämtade tidigt på dagis för att infria ett löfte från morgonen, ...
1 kommentar:
Frantzén Lindeberg med höstmeny, lutar sig stort åt trädgårdarna och det naturliga.
›
Satio Tempestas, en accelererande smakresa Hösten är som en enda stor skördefest, rådjuren har precis blivit av med sin brunstiga smak o...
1 kommentar:
onsdag 31 augusti 2011
Redig frukostmat
›
Så här ska det se ut . Det är så att man längtar till varje frukost och nu har jag toppat med 1/2 timmes cykel till morgonnyheterna. 11.5 k...
‹
›
Startsida
Visa webbversion