torsdag 25 augusti 2011
Skockan har slagit ut - nu är det höst på riktigt!
›
Jag kommer ihåg för en sisådär 50 år sedan då morsan handlade hem kronärtsskockor och kanske någon blev över efter måltiden och självfallet ...
Någon som vet vad det här är?
›
Jag upptäcke den här blomman som en liten bladrosett i sparrislandet den andra juli i år. Förstod att det var ett ogräs, men hade i övr...
2 kommentarer:
tisdag 23 augusti 2011
Fettattackerna mot Annika Dahlqvist går i cykler. Nu dissar sockerforskare LCHF
›
Den här gången verkar hon inte så förkrossad. På bilden i tidningen EXPRESSEN ser hon mest road ut. Annat var det förra gången för snart ...
2 kommentarer:
måndag 22 augusti 2011
Exakt tid för Bondbönsvälling
›
Jag har skrivit om den här goda vällingen förr, då fänkålsdoftande med ett sting i skummet från Pernod. I veckan gjorde jag en variant, Du...
1 kommentar:
söndag 21 augusti 2011
Hyperintressant skördefest med gamla smaker och nya tankar
›
Burkar på ställning färdigkonserverade och satta på svalning En skördefest, tror folk i gemen, ska vara många kulörta lyktor, ballonger...
1 kommentar:
lördag 20 augusti 2011
Konserverna från 1952, kom och lär mer i morgon
›
PÄRON ANNO 1952 - ett märkesår! Så är det, att konserver som förr var ett utmärkt sätt att förvara sommaren över vintern, också var smak...
En liten pudding - naken mat, kryddad örter och levande blommor
›
Köttpuddingen som säkert har något namn i Libanon, här utan gratineringsost men annars färdig att ställas i ugnen Stek ett kilo fet kött...
‹
›
Startsida
Visa webbversion