lagers tabberas
lördag 6 augusti 2011

Fem barn, två respektive och ett barnbarn

›
Tramsa inte med fläsket och kör med marinader eller annan skit som bara bränner och gör smaken konstgjord! Vi gjorde så här att vi gick till...

Tema njutning

›
Ungarna tillbaka till mig söndag eftermiddag och vi beslutade oss för att njuta, först av en tur till Kairobadet för eftermiddagssimning och...
fredag 5 augusti 2011

Lax med estragon från egen örtgård, trädgårdsodlade historiska bondbönor stekta med lök från Gustaf Söderfeldt i Askersund

›
Se där, det blev en perfekt middag igår kväll, laxen löst rosa i mitten, stekt skinnfri med rikligt med svartpeppar och salt. Bondbönorna pl...
onsdag 3 augusti 2011

Ägg från Askersund

›
Det är en himmelsvid skillnad, så stor att den syns. Ägg från industriäggandet mot ägg från utepickande höns av lantras. Just nu gyllene gul...
1 kommentar:
måndag 1 augusti 2011

Brev till minne av Bruno Ekblom

›
Det här är så roligt. Jag fick ett personligt ställt brev angående ett blogginlägg för några dagar sedan om den gamle måleriläraren jag hade...

Strandbrynet i fem timmar - Österskär!

›
Det här är väl ändå sommar. Vi kom till Österskär vid pass halv ett igår. Från första stund och bara med en paus för att äta var ungarna i v...
söndag 31 juli 2011

Skörd och bad, augusti knackar på dörren.

›
Det är i sanning en fantastisk sommar, kladdigt härligt varmt, men Mälaren kunde dock varit ett par tre fyra grader varmare i mitt tycke. Bä...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.