lagers tabberas
fredag 15 april 2011

Så firas påsken i Sollentuna

›
Affären har fyllts på med specialvaror för påsken, förhoppningsvis också med den goda honungen från Edsviken om det finns något kvar efter l...
torsdag 14 april 2011

Skaldjur av annan typ, typ!

›
Egentligen skulle vi ha det ännu enklare, stekt fläsk och ugnspannkaka . Nu blev det skaldjur, inte av typen igår , tyvärr. Å andra sidan ha...
onsdag 13 april 2011

Levande till tallrik - bättre blir det knappast

›
I veckan som är diskuteras levande föda mer intensivt än någonsin - nej jag är inte för att äta delar från levande djur, det är oetiskt och ...
söndag 10 april 2011

Nu kör vi skit, kompost och planlägger odlingssäsongen

›
Fjorårets rovor som överlevt vintern, söta, saftiga, goda Det ser rent ut sagt för djävligt ut. Stormar och 30 gradig minuskyla har satt spå...

Grattis Alma - nio med tårta och kalas - GRATTIS!

›
Det var väl innan lunch som vi åkte in till Danderyd. Några minuter efter två kom hon ut, som en liten delfin. Det gick så snabbt att smärtl...
4 kommentarer:

Svartrökarnas Chark och Deli under prövning

›
Så gör vi när vi hittar något nytt. Vi såg en skylt en gång vid Glädjens trafikplats om ett "rökeri" långt bak ära och redlighet (...
lördag 9 april 2011

Rå räka med rättika och chili

›
Vi har ätit dem i lite annan form tidigare. Rodjana serverade dem idag som en liten shot före middag. Enkelt, okonstlat, saltigt, hett och ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.