lagers tabberas
söndag 10 april 2011

Nu kör vi skit, kompost och planlägger odlingssäsongen

›
Fjorårets rovor som överlevt vintern, söta, saftiga, goda Det ser rent ut sagt för djävligt ut. Stormar och 30 gradig minuskyla har satt spå...

Grattis Alma - nio med tårta och kalas - GRATTIS!

›
Det var väl innan lunch som vi åkte in till Danderyd. Några minuter efter två kom hon ut, som en liten delfin. Det gick så snabbt att smärtl...
4 kommentarer:

Svartrökarnas Chark och Deli under prövning

›
Så gör vi när vi hittar något nytt. Vi såg en skylt en gång vid Glädjens trafikplats om ett "rökeri" långt bak ära och redlighet (...
lördag 9 april 2011

Rå räka med rättika och chili

›
Vi har ätit dem i lite annan form tidigare. Rodjana serverade dem idag som en liten shot före middag. Enkelt, okonstlat, saltigt, hett och ...
fredag 8 april 2011

Med August på herrlunch

›
Så fick det bli, tandläkaren mitt på dagen och ända fram till lunchtid. August och jag åkte iväg till Edsbacka Wärdshus och åt en alldeles u...
1 kommentar:
torsdag 7 april 2011

Att dö levande - en ynnest för en räka, allrahelst på Frantzén Lindeberg

›
Havskräftan så som den serverats en gång på f/l Jo, det är nog så att gastronomi på riktigt gör en smula ont. Lyssnade därför med spänning p...
söndag 3 april 2011

Morgonlåt i skogsbrynet - och tankar om generellt hundförbud i stadsplanerat område

›
Rodjana på morgonpromenad i björkdungen Skulle varit ute tidigare slår det oss. Dimma över åkrarna och en lös hund med hundägaren 20 meter e...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.