söndag 10 april 2011
Nu kör vi skit, kompost och planlägger odlingssäsongen
›
Fjorårets rovor som överlevt vintern, söta, saftiga, goda Det ser rent ut sagt för djävligt ut. Stormar och 30 gradig minuskyla har satt spå...
Grattis Alma - nio med tårta och kalas - GRATTIS!
›
Det var väl innan lunch som vi åkte in till Danderyd. Några minuter efter två kom hon ut, som en liten delfin. Det gick så snabbt att smärtl...
4 kommentarer:
Svartrökarnas Chark och Deli under prövning
›
Så gör vi när vi hittar något nytt. Vi såg en skylt en gång vid Glädjens trafikplats om ett "rökeri" långt bak ära och redlighet (...
lördag 9 april 2011
Rå räka med rättika och chili
›
Vi har ätit dem i lite annan form tidigare. Rodjana serverade dem idag som en liten shot före middag. Enkelt, okonstlat, saltigt, hett och ...
fredag 8 april 2011
Med August på herrlunch
›
Så fick det bli, tandläkaren mitt på dagen och ända fram till lunchtid. August och jag åkte iväg till Edsbacka Wärdshus och åt en alldeles u...
1 kommentar:
torsdag 7 april 2011
Att dö levande - en ynnest för en räka, allrahelst på Frantzén Lindeberg
›
Havskräftan så som den serverats en gång på f/l Jo, det är nog så att gastronomi på riktigt gör en smula ont. Lyssnade därför med spänning p...
söndag 3 april 2011
Morgonlåt i skogsbrynet - och tankar om generellt hundförbud i stadsplanerat område
›
Rodjana på morgonpromenad i björkdungen Skulle varit ute tidigare slår det oss. Dimma över åkrarna och en lös hund med hundägaren 20 meter e...
‹
›
Startsida
Visa webbversion