lagers tabberas
fredag 11 mars 2011

Hörde ni Meny i torsdags - semmelaction på Tensta Konsthall och om stjärnor i Guide Michelin

›
Richard Hallén, här vid utnämnandet av Christian Sjödin som Wedholmsstipendiat Det finns en chans till att lyssna live på radion och det är ...
onsdag 9 mars 2011

Christian Sjödin får Wedholms minnesstipendium

›
Cristian Sjödin Idag fick Christian Sjödin legendariske Bengt Wedholms minnesstipendium när det traditionsenligt delades ut på Wedholms Fis...
tisdag 8 mars 2011

Hetvägg, semla, kväsdeig

›
"Rest" brukar bli "aska" i korsord. Här är det tomma numrerade fat efter en semmelaction i Tensta Konsthall i helgen Nä,...
måndag 7 mars 2011

Frantzén Lindeberg från noll till allt - idag Sveriges Bästa Krog

›
Brigad och servis på Frantzén Lindeberg i ögonblicket efter att man blivit utsedd till Sveriges Bästa Krog Det kändes som en föraning, låg i...
1 kommentar:

Hemkärnat smör på Hersby i helgen

›
Hemkärnat smör, tunnbröd och en skål med kärnmjölk med små smörviggsrester kvar Sollentuna hembygdsförening, där jag av en händelse är ordfö...
2 kommentarer:
lördag 5 mars 2011

Prästgården brann i natt.

›
Se hur de ståtliga kakelugnarna hänger sig kvar vid skorstensnocken. Samtidigt som det är något djupt tragiskt med bränder är det också någo...
3 kommentarer:
fredag 4 mars 2011

Så tar Du bort alkoholsmak i munnen eller "Nykter på kinesiska"

›
Ett hett tips som jag fick i ett svarsmail från Kina idag. Har ju fått en av mina böcker utgivna i Folkrepubliken och har en del korresponde...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.