lagers tabberas
fredag 4 mars 2011

Så tar Du bort alkoholsmak i munnen eller "Nykter på kinesiska"

›
Ett hett tips som jag fick i ett svarsmail från Kina idag. Har ju fått en av mina böcker utgivna i Folkrepubliken och har en del korresponde...
torsdag 3 mars 2011

Fäviken i radions Meny

›
Efter en tids uppehåll är jag tillbaka med inslag i Sveriges Radios matprogram Meny i P1. Idag sändes ett inslag jag gjorde i Fäviken för e...
onsdag 2 mars 2011

Den goda äldrematen

›
Påmindes alldeles nyss genom en helt obekant människa som skickade en länk till en krönika jag skrev för ett antal år sedan. Jag återger de...
söndag 27 februari 2011

Glömde den salta fisken

›
Fatta att det var smaklig spis igår i Sala. Vid sidan om den umamistinna räkpastan serverades också en stekt saltfisk som i sig och i små bi...

Namprig kapi i Sala, räkpasta som fördjupar

›
Ja så här ser den ut, originalet som är inköpt i Rayong. En ganska oansenlig burk med en oansenlig etikett. Men för katten, skruva av locket...
tisdag 22 februari 2011

Våfflor, somtam thai och penicillin

›
Vilken härlig cocktail och vilken sanslös tröst. Det märkliga vara bara att jag kvalificerade mig för en penicillinkur, men inte min lille p...
söndag 20 februari 2011

Snus räddar liv!

›
Det här är en "favorit i repris" aktualiserad genom en artikel i Aftonbladet Senast jag skrev om snuset och Europa var i samband m...
2 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.