söndag 13 februari 2011
Lyxigt varmt nybakat tunnbröd på Sollentuna Hembygdsförening
›
Underbara barn med egenbakade tunnbröd, färskare blir det inte Det var absolut exakt så som jag vill ha det på Hersby Hembygdsgård idag när ...
Morsan på vift
›
Men det är klart att man ska kidnappa sina gamla morsor ibland. Igår gick kidnappningsturen till Rappnes Slottsträdgården . Vallar av väldof...
lördag 12 februari 2011
Baka tunnbröd i morgon söndag
›
I morgon söndag bakar vi tunnbröd i den gamla bakugnen på Hersby Hembygdsgård. I Stenhuset berättas brödets historia som går tillbaka till ...
fredag 11 februari 2011
De stora kontrasterna
›
Det är en väldig kontrast mellan den vardagliga maten och den jag äter emellanåt och som nu i veckan hos Frantzén Lindeberg . Det som kan ti...
måndag 7 februari 2011
Började veckan med Thailändskt
›
Vårrullar - väldigt frasiga, mycket goda, kryddad fläskfärs, glasnudlar och schitakisvamp som gav dem en näst intill tryffelsmak. Tidigare, ...
fredag 4 februari 2011
Efterlysning - Fakta - Hackefors
›
Vi gick till Kupan (Röda korsets secondhand) när ingen annan var där eller hunnit dit. Mitt framför oss en kaffeservice i lite artdeco. Kann...
2 kommentarer:
lördag 29 januari 2011
Korvkok inledde veckohandeln
›
Är det inte konstigt? Efter så många år som nästan ett helt liv faller de sista bastionerna. Jag blir radhusboende, kolonilottsägare, farfar...
‹
›
Startsida
Visa webbversion