lagers tabberas
söndag 13 februari 2011

Lyxigt varmt nybakat tunnbröd på Sollentuna Hembygdsförening

›
Underbara barn med egenbakade tunnbröd, färskare blir det inte Det var absolut exakt så som jag vill ha det på Hersby Hembygdsgård idag när ...

Morsan på vift

›
Men det är klart att man ska kidnappa sina gamla morsor ibland. Igår gick kidnappningsturen till Rappnes Slottsträdgården . Vallar av väldof...
lördag 12 februari 2011

Baka tunnbröd i morgon söndag

›
I morgon söndag bakar vi tunnbröd i den gamla bakugnen på Hersby Hembygdsgård. I Stenhuset berättas brödets historia som går tillbaka till ...
fredag 11 februari 2011

De stora kontrasterna

›
Det är en väldig kontrast mellan den vardagliga maten och den jag äter emellanåt och som nu i veckan hos Frantzén Lindeberg . Det som kan ti...
måndag 7 februari 2011

Började veckan med Thailändskt

›
Vårrullar - väldigt frasiga, mycket goda, kryddad fläskfärs, glasnudlar och schitakisvamp som gav dem en näst intill tryffelsmak. Tidigare, ...
fredag 4 februari 2011

Efterlysning - Fakta - Hackefors

›
Vi gick till Kupan (Röda korsets secondhand) när ingen annan var där eller hunnit dit. Mitt framför oss en kaffeservice i lite artdeco. Kann...
2 kommentarer:
lördag 29 januari 2011

Korvkok inledde veckohandeln

›
Är det inte konstigt? Efter så många år som nästan ett helt liv faller de sista bastionerna. Jag blir radhusboende, kolonilottsägare, farfar...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.