lagers tabberas
tisdag 25 januari 2011

Xavier Grau - Edsvik och riktigt spännande

›
Målning i akryl, här något beskuren, Xavier Grau på Edsviks konst. Vad den kostar? Som en volvo ungefär 250 papp. I helgen for vi i brist på...
2 kommentarer:
söndag 23 januari 2011

Semmelmoral

›
Hemma hos oss, i mitt barndomshem, hade det varit förenat med djupaste omoral att äta fettisdagsbulle före sista dagen före påskfastan och d...
2 kommentarer:
fredag 21 januari 2011

Mer skräpmat - klassisk sådan

›
1969 gick jag och en av mina bästa vänner, tyvärr borta idag - va fan ska folk dö för? - på Piazza Opera (eller hette den Pizza Opera) på Gu...
lördag 15 januari 2011

Äter folk det här? Korvmojskrubb.

›
En riktig korvmoj väljer ut de bästa av korvar, kokar potatis till det godaste moset, rör egen räksallad, hackar saltgurka till egna gurkan ...
1 kommentar:
måndag 10 januari 2011

Du kommer aldrig i kapp och bra är väl det - Grattis Rodjana

›
Parmesangratinerade gäddqueneller (Lovisa) Det känns lite som vi har varit ett par i ett helt liv. Det har vi inte, men det känns så när myc...
fredag 7 januari 2011

Tårta till snömoddsräddaren mitt i maten

›
Snömoddsräddare, vad är det. Kan man säga "kaffeflicka" så kan man säga "snömoddsräddare" . Sent efter middagstid körde...
1 kommentar:

Trettondagsfestande med lite riktig mat

›
Äggnudlar, matig smak och lysande en trettondag. Efter helger med saltat kött, grisfötter i gelé, skinkor och korvar, traditioner och julkry...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.