lagers tabberas
fredag 21 januari 2011

Mer skräpmat - klassisk sådan

›
1969 gick jag och en av mina bästa vänner, tyvärr borta idag - va fan ska folk dö för? - på Piazza Opera (eller hette den Pizza Opera) på Gu...
lördag 15 januari 2011

Äter folk det här? Korvmojskrubb.

›
En riktig korvmoj väljer ut de bästa av korvar, kokar potatis till det godaste moset, rör egen räksallad, hackar saltgurka till egna gurkan ...
1 kommentar:
måndag 10 januari 2011

Du kommer aldrig i kapp och bra är väl det - Grattis Rodjana

›
Parmesangratinerade gäddqueneller (Lovisa) Det känns lite som vi har varit ett par i ett helt liv. Det har vi inte, men det känns så när myc...
fredag 7 januari 2011

Tårta till snömoddsräddaren mitt i maten

›
Snömoddsräddare, vad är det. Kan man säga "kaffeflicka" så kan man säga "snömoddsräddare" . Sent efter middagstid körde...
1 kommentar:

Trettondagsfestande med lite riktig mat

›
Äggnudlar, matig smak och lysande en trettondag. Efter helger med saltat kött, grisfötter i gelé, skinkor och korvar, traditioner och julkry...
tisdag 4 januari 2011

Köprunda på Thai Fong - lika upphetsande som vanligt

›
1 Fish maw 4 Khanom Jeen 6 pocky choklad 1 torkad champinjonskivor 5 te med basilikafrön 1 grönsaker 1 sockerrörsvinäger 1 bambu ostron och ...

Skaldjur med spagetti på menyn

›
Lite mix av olika skaldjur så lite krämighet med grädde, lite grillad lax i bitar från senast, några crabsticks för fylligheten - det räcker...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.