lagers tabberas
lördag 27 november 2010

Blåaste blått igen - hemlagat snus i blåaste dosa

›
Snuspriset är vansinnigt - om jag fortsatt röka istället för att snusa hade jag varit ihjälrökt för länge sedan, det är jag övertygad om. Sn...
3 kommentarer:
onsdag 24 november 2010

Frukosten berikad med äggviteämnen

›
Jag har bestämt mig för att inte vara fet. Jag har bestämt mig att framkalla självbilden i verkligheten. Det är därför jag förjat träna (box...

Blått gör det mesta synligt

›
Blå kongo var populär ett tag på matbordet, inte särskilt länge, även om det är en gammal sort. Färgen är ganska irriterande på tallriken, s...
lördag 20 november 2010

Sent skördade betor, rovor, selleri och palsternacka

›
I söndags, mellan frostfröjderna, lyckades jag få tid över till skörd. Först purjolöken som nu ligger strimlad och förpackad i vakum i frys...
fredag 19 november 2010

Laab moo på broskben

›
Det är klart att vi har skrivit om Laab tidigare och den som är en flitig läsare av bloggen förstår att vi har en viss fäbless för detta anr...

Purjofrossa när frosten bryter på

›
Kanske då en koppling till bilden nedan till höger Just i ögonblicket när frosten ger sig till känna, då brukar jag skörda det sista av purj...
torsdag 18 november 2010

Kungskrabban lyx i Sverige - Gatumat i Norge

›
Tabberaset som krabbfiskare i iskallt hav i Nordligaste Norge Det är lite märkligt, men samtidigt högst förståeligt. I Sverige kostar ben f...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.