lagers tabberas
lördag 20 november 2010

Sent skördade betor, rovor, selleri och palsternacka

›
I söndags, mellan frostfröjderna, lyckades jag få tid över till skörd. Först purjolöken som nu ligger strimlad och förpackad i vakum i frys...
fredag 19 november 2010

Laab moo på broskben

›
Det är klart att vi har skrivit om Laab tidigare och den som är en flitig läsare av bloggen förstår att vi har en viss fäbless för detta anr...

Purjofrossa när frosten bryter på

›
Kanske då en koppling till bilden nedan till höger Just i ögonblicket när frosten ger sig till känna, då brukar jag skörda det sista av purj...
torsdag 18 november 2010

Kungskrabban lyx i Sverige - Gatumat i Norge

›
Tabberaset som krabbfiskare i iskallt hav i Nordligaste Norge Det är lite märkligt, men samtidigt högst förståeligt. I Sverige kostar ben f...

Vit fakejul med amerikansk tomte i Sollentuna Centrum

›
Sollentuna Cenrum alldeles nyss Ärligt talat - man undrar vad fan den där ljusgestalten har där att göra för den traditionella sollentunato...

Vågat vägande

›
Min stadiga, grillade, blodiga, entrecote till frukost tillsammans med BEA och tre... Jo, jag tänkte så här att jag skulle komma i tomtedräk...
1 kommentar:
onsdag 17 november 2010

Vardaglig njutning

›
När det är lite uppförsbacke så hjälper en paus med god smak - någon som säger emot? Därför, och därför blott allén, blev det en sen lunch p...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.