lagers tabberas
torsdag 29 juli 2010

Man gör bara sånt här om man blir bjuden

›
Nej det handlar inte om stora exklusiva middagar - det handlar om fotboll och det handlar om AIK och Champions League. Jag har aldrig satt m...
1 kommentar:
tisdag 27 juli 2010

Den ärbara vällusten - De Honesta voluptate

›
Titeln är självfallet Platinas i världens äldsta tryckta kokbok från 1480 eller snarare Maestro Martinos titel på sin kokbok för så här före...
1 kommentar:
lördag 24 juli 2010

Råkultur med småungarna

›
Plötsligt infann sig distansen och småungarna förstod skillnaderna. Sushi hade dittills för dem varit de små svampiga riskuddarna med prefab...
1 kommentar:

August slår en sjua i busken

›
Han har upptäckt livet - att slå en sjua i busken - stor kille nu!

Rodjanas kvällste på Linnés temynta

›
Teet har en inbjudande doft och exploderar i färg väl i hett vatten. Ett te för kontemplation på kvällskvisten. Färskbryggt hellre än från t...
torsdag 22 juli 2010

Rapport från ett litet blomsterhav

›
Blomsterträdgården Just nu är det blommorna - snart grönsakerna, gurkorna sväller, squashen likaså, jag har duschat min 1700 talspotatis och...

Nam prig kapi och grillad makrill

›
Sotat marinerad makrill på grillen - kräver starka sidosmaker för att lyfta fullständigt och bli till en värmebefriande smakbomb i sinnet. D...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.