torsdag 22 juli 2010
Rapport från ett litet blomsterhav
›
Blomsterträdgården Just nu är det blommorna - snart grönsakerna, gurkorna sväller, squashen likaså, jag har duschat min 1700 talspotatis och...
Nam prig kapi och grillad makrill
›
Sotat marinerad makrill på grillen - kräver starka sidosmaker för att lyfta fullständigt och bli till en värmebefriande smakbomb i sinnet. D...
Bland fjärilar och humlor
›
Linnés temynta Nu är tiden jag drömde om när jorden låg svart och nysådd i början av maj - blommorna ger ett överflöd åt humlor, bin och fjä...
söndag 18 juli 2010
St(r)ängnäs idag - hermetiskt tillslutet
›
Christer Lingströms bygge av nya Edsbacka Bistro Strängnäs, så här långt. Ser lovande ut. Det här är Sommarsverige. Dagsutflykter med hela ...
lördag 17 juli 2010
Mångfalden viktigast...eller...
›
Vi satt i morse i vår egen trädgård och det slog mig att jag nått en bra bit på väg i arbetet att skapa mångfald. Nu är det så där igen att ...
2 kommentarer:
onsdag 14 juli 2010
Så blir värmeböljan en tillgång
›
Jag är inte säker men tror att det möjligtvis kan stavas ส้มตำ på thai - Rodjana är inte hemma för att kolla Det är thaivärme - vi jobbar i...
TV-grillning i Studio Sollentuna och Grillning alldeles för oss själva
›
Tabberasets marinerade och grillade grisbog Det är väl lite kul med offentlighet. För en tid sedan gjorde jag ett inslag i Thomas Ardenfors ...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion