lagers tabberas
torsdag 22 juli 2010

Rapport från ett litet blomsterhav

›
Blomsterträdgården Just nu är det blommorna - snart grönsakerna, gurkorna sväller, squashen likaså, jag har duschat min 1700 talspotatis och...

Nam prig kapi och grillad makrill

›
Sotat marinerad makrill på grillen - kräver starka sidosmaker för att lyfta fullständigt och bli till en värmebefriande smakbomb i sinnet. D...

Bland fjärilar och humlor

›
Linnés temynta Nu är tiden jag drömde om när jorden låg svart och nysådd i början av maj - blommorna ger ett överflöd åt humlor, bin och fjä...
söndag 18 juli 2010

St(r)ängnäs idag - hermetiskt tillslutet

›
Christer Lingströms bygge av nya Edsbacka Bistro Strängnäs, så här långt. Ser lovande ut. Det här är Sommarsverige. Dagsutflykter med hela ...
lördag 17 juli 2010

Mångfalden viktigast...eller...

›
Vi satt i morse i vår egen trädgård och det slog mig att jag nått en bra bit på väg i arbetet att skapa mångfald. Nu är det så där igen att ...
2 kommentarer:
onsdag 14 juli 2010

Så blir värmeböljan en tillgång

›
Jag är inte säker men tror att det möjligtvis kan stavas ส้มตำ på thai - Rodjana är inte hemma för att kolla Det är thaivärme - vi jobbar i...

TV-grillning i Studio Sollentuna och Grillning alldeles för oss själva

›
Tabberasets marinerade och grillade grisbog Det är väl lite kul med offentlighet. För en tid sedan gjorde jag ett inslag i Thomas Ardenfors ...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.