onsdag 17 mars 2010
Ingen (o)rättvisa i Guide Michelin
›
När man läser dagens DI så kan man inte vara annat än medkännande med Stefano och alla hans kollegor på Operakällaren som nu efter 13 år fö...
3 kommentarer:
tisdag 16 mars 2010
Frantzén Lindeberg TVÅ STJÄRNOR i Guide Michelin
›
Pilgrimsmussla Alldeles nyss meddelades vid ett besök av Guide Michelin på restaurang Frantzén Lindeberg att Björn Frantzén och Daniel Lin...
3 kommentarer:
söndag 14 mars 2010
Boendets baksida
›
Det finns en del som har både lånekort på biblioteket och studielån. De andra vet jag inte egentligen något om, bara att det ser ut som på b...
Hemlagat en svensk tradition
›
Nytillverkat och vakumföpackat snus klart för frysen - i tillägg till detta 12 dosor klara i kylen, sanslöst bra! Har precis gjort med snuse...
onsdag 10 mars 2010
Macarong från Petite France - fullständig njutning
›
De kan nog upplevas som onödigt söta, men inte ettersöta utan snarare aromatiskt, smakligt söta och med en djup choklad, lakrits, hallon, pi...
1 kommentar:
fredag 5 mars 2010
Kunskapsförakt - smaknedmontering - vegetariantrams
›
Sverige är fyllt av kunskapsföraktande, oinformerade, ointresserade smakförnedrare. Jag har tagit för vana att samla på smakgrodor av typen ...
2 kommentarer:
torsdag 4 mars 2010
Skattesnus - Exportsnus - Gratissnus
›
Det är väl självklart att Sverige ska få exportera till Europa - varor som vi själva använder och som Europeiska gemenskapen tillåter att vi...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion