lagers tabberas
onsdag 17 mars 2010

Ingen (o)rättvisa i Guide Michelin

›
När man läser dagens DI så kan man inte vara annat än medkännande med Stefano och alla hans kollegor på Operakällaren som nu efter 13 år fö...
3 kommentarer:
tisdag 16 mars 2010

Frantzén Lindeberg TVÅ STJÄRNOR i Guide Michelin

›
Pilgrimsmussla Alldeles nyss meddelades vid ett besök av Guide Michelin på restaurang Frantzén Lindeberg att Björn Frantzén och Daniel Lin...
3 kommentarer:
söndag 14 mars 2010

Boendets baksida

›
Det finns en del som har både lånekort på biblioteket och studielån. De andra vet jag inte egentligen något om, bara att det ser ut som på b...

Hemlagat en svensk tradition

›
Nytillverkat och vakumföpackat snus klart för frysen - i tillägg till detta 12 dosor klara i kylen, sanslöst bra! Har precis gjort med snuse...
onsdag 10 mars 2010

Macarong från Petite France - fullständig njutning

›
De kan nog upplevas som onödigt söta, men inte ettersöta utan snarare aromatiskt, smakligt söta och med en djup choklad, lakrits, hallon, pi...
1 kommentar:
fredag 5 mars 2010

Kunskapsförakt - smaknedmontering - vegetariantrams

›
Sverige är fyllt av kunskapsföraktande, oinformerade, ointresserade smakförnedrare. Jag har tagit för vana att samla på smakgrodor av typen ...
2 kommentarer:
torsdag 4 mars 2010

Skattesnus - Exportsnus - Gratissnus

›
Det är väl självklart att Sverige ska få exportera till Europa - varor som vi själva använder och som Europeiska gemenskapen tillåter att vi...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.