lördag 20 februari 2010
Ännu mera falska betelblad
›
Ibland blir man småbesatt av en smak, en textur, en doft - vi blev det i veckan och åkte iväg och köpte direktinflugna chaplublad - det kän...
4 kommentarer:
lördag 13 februari 2010
Goongchea nampla och falska betelblad
›
Thailändsk mat på bordet igen - bara thai. Toppades och inleddes med Mieng Kam som är ett litet knyte man tillverkar själv vid bordet, kam ...
Belgian blue ett resultat av EU medlemsskapet
›
För flera år sedan, redan när jag första gången fick se Beligian blue på en gård i Viken i Skåne, började jag leta orsakerna bakom utvecklin...
tisdag 9 februari 2010
"Min" lilla Freija
›
Fortfarande ganska trött efter att ha kommit till livet, Freija tre veckor gammal i kväll. August gillar inte riktigt att vi pratar om Frei...
lördag 6 februari 2010
Ministerost från Sivan
›
Var på jobb i förra veckan och intervjuade komponisten Sten Melin (du hittar länken till honom och hans kök närmast till höger). Timmarna in...
måndag 1 februari 2010
En söndag med blod - paltbröd och blodpudding
›
Det är något alldeles speciellt urtidsmässigt att ställa sig en söndag och laga gammeldagsmat som blodpudding och paltbröd. Båda är mina äls...
5 kommentarer:
lördag 30 januari 2010
Fröet, studentens billiga alternativ
›
Det var kring 69-70, jag hade kommit in på Konstfack och var alldeles för ung och levde på råris, potatis och linser. I undantagsfall när ja...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion