lagers tabberas
tisdag 9 februari 2010

"Min" lilla Freija

›
Fortfarande ganska trött efter att ha kommit till livet, Freija tre veckor gammal i kväll. August gillar inte riktigt att vi pratar om Frei...
lördag 6 februari 2010

Ministerost från Sivan

›
Var på jobb i förra veckan och intervjuade komponisten Sten Melin (du hittar länken till honom och hans kök närmast till höger). Timmarna in...
måndag 1 februari 2010

En söndag med blod - paltbröd och blodpudding

›
Det är något alldeles speciellt urtidsmässigt att ställa sig en söndag och laga gammeldagsmat som blodpudding och paltbröd. Båda är mina äls...
5 kommentarer:
lördag 30 januari 2010

Fröet, studentens billiga alternativ

›
Det var kring 69-70, jag hade kommit in på Konstfack och var alldeles för ung och levde på råris, potatis och linser. I undantagsfall när ja...
1 kommentar:
onsdag 27 januari 2010

Den goda hamburgaren

›
Vi satte oss i bilen i akt och mening att åka och äta någonstans, men vi kunde inte ena oss för att till slut tänka ut något ställe som till...
lördag 23 januari 2010

Flygplanet som tycks kört fel - skulle till Oslo, försökte landa på Arlanda

›
Norwegians NAX3015 kom från Dubai tidigt i morse. Jag satt och slötittade på flygradarn och följde nämnda Boeing från att den kom in över ...
fredag 22 januari 2010

Freija hemma - första barnbarnet!

›
Så är de äntligen hemma då, med sin lilla baby. Min Gaston och hans Emilias lilla Freija (3960). Vi har valt att inte störa dem de dagar de ...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.