lagers tabberas
torsdag 14 januari 2010

Bästa hittills på Frantzén Lindeberg

›
Egentligen är jag inte överraskad - jag har ju haft fördelen att få följa Björn Frantzén och Daniel Lindeberg redan när de bestämde sig för ...

Lysande goda ostron till vardags

›
Det var häromkvällen hemma och jag hade någon timme tidigare passerat en fiskdisk och impulshandlat - nej det behöver inte bli så dyrt - tro...
måndag 11 januari 2010

Syrat thailändskt lika gott som isterband

›
Inte riktigt egentligen för det är en viss skillnad mellan de thailändska isterbanden Sai grog som har direkta likheter med svenska isterban...
1 kommentar:

Frostigt Försenat Fyrverkeri

›
Vi hade födelsedag hemma igår. Den 10e januari är Rodjanas födelsedag och som på beställning lystes himlen upp av ett frostigt, försenat, fy...
onsdag 6 januari 2010

Meny P1 torsdag - Tabberaset i Bangkok!

›
Anna Lundqvist Oonhateparuk bor i Bangkok och hon är kock. Efter att ha varit fotomodell under 80 talet, bland annat i Paris, utbildade hon ...
tisdag 5 januari 2010

Vallentuna stenugnsbageri en väldigt trevlig bekantskap

›
Jo, jag får en glesbygdskänsla i kroppen och sinnet varje gång jag ska ha bröd nuförtiden. Sedan i julas så är det bara bröd från Vallentuna...
3 kommentarer:
lördag 2 januari 2010

Tabberasets ostron i Menys premiärprogram

›
Efter många om och men och ett otal klimatsmartmatiga program av andra i Menys namn är nu ordningen återställd och Sven Ekberg, Måns Rossand...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.