lagers tabberas
söndag 29 november 2009

Somtam på kålrot

›
Klassiska ingredienser till en somtam - här kan man gärna lägga till lite av de fermenterade rörorna som gör rätten så karaktäristisk för no...
1 kommentar:

Kon är på ängen

›
Sollentuna kommun har i all tid haft en offentlig kommunalgran som sett ut som ett skämt. Jag bloggade om det redan 2006 . I veckan som var ...
1 kommentar:
lördag 28 november 2009

Svindöd - vanligare än man tror

›
Hallå - vakna upp. Djur dör, människor också. Frågan är om Lars Hultström grisar ens varit vanvårdade. Vem säger det? Djurrättsaktivister...
1 kommentar:

Möra svartrötter med brynt smör

›
Djupgrävde en halvmeter drygt här i våras för att kunna odla svartrötter - tror att det här landet kan bli en bra sparrisbädd så småningom. ...

Isaansoppa med dill och kaoniew med namprig boon

›
En av mina favoriter på soppfronten (så kan man egentligen inte uttrycka sig) är den thailändska aromatiska Aom som serverades oss igår till...
1 kommentar:

Tabberaset berättar om döden

›
Jag brukar undervisa gymnasister ibland. Plötsligt, och förvånande med tanke på kraven jag ställer, hör de av sig långt senare - Facebook är...
fredag 27 november 2009

Ostron och Boeuf bourgignon - fredagsnjutning

›
Men det är väl klart - varför inte?. Är det fredag och veckan är slut så får det finnas utrymme till vardagsnjutning. Inte för att vi ständi...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.