lagers tabberas
onsdag 19 augusti 2009

Kantareller och entrecote med dillolja i brynta smöret

›
- Det här är mitt 1201a inlägg på bloggen - Reparerade bilen idag och kom hem sent. Vi har en oskriven regel att sitta tillsammans vid midda...
tisdag 18 augusti 2009

Alkohol gör Dig till en sämre maskinskrivare

›
Ja vad säger chefen: Det här duger inte! Det här är en skolplansch som en uppdragsgivare har på sitt kontor. Har aldrig sett dess like. Kans...
4 kommentarer:
måndag 17 augusti 2009

Vit soppa från grönt land

›
Odlingssoppa - vi inleder sköredehösten med en sådan alltid - idag var en sådan dag, premiär för landets primörer. Detta ingår i den otrolig...
2 kommentarer:
söndag 16 augusti 2009

50 grams kantarell

›
På vårt svampställe hade vildsvinen bökat till det rejält och en och annan proffsplockare verkar det som. Bara smått, som en matta av gult. ...
1 kommentar:
lördag 15 augusti 2009

Odlingsliv - matliv - bästa tid

›
Varje vår när jag sätter ett frö tvivlar jag intensivt på att det över huvud kommer att bli något - att jorden kommer att ligga lika svart o...

Hembygd = Överreklamerat och inavlat?

›
Jag erkänner att jag hyser en avund på människor som har hembygd och hembygdsdräkt - avund som växlas till rent förakt och avsky. Men jag ha...

Bondbönor i stora fält räcker till tusentals liter bondbönsvälling

›
Bondbönor är en följetong här på tabberaset.se. Häromdagen åkte vi vid sidan om motortrafidkleden upp från Skåne och stannade vid ett bölja...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.