lagers tabberas
fredag 17 juli 2009

RADIO: Tabberasets valfiske

›
Jag blir mer och mer övertygad, inte minst vad gäller smaken. Valbiff är gott. Lyssna på ett valfiskejobb jag gjorde för en del år sedan.
2 kommentarer:
torsdag 16 juli 2009

NYHET: Radio på Tabberaset

›
Ett försök till förnyelse - Tabberaset radio. Inslaget om Konservens historia gjordes för Meny i P1 för många år sedan, men är naturligtvis ...
1 kommentar:
onsdag 15 juli 2009

Datorkatastrof

›
Ett ögonblicks verk. Det var häromdagen, jag stekte plättar, Rodjana pratade i telefonen - vi trodde August tittade på TV - han var alldeles...
2 kommentarer:

Grillmästaren i Kevan

›
Man rår inte för att det heter Kevan, platsen där folk har valt att sommarbosätta sig i en dalgång med lerjord för att odla och koppla av. V...
fredag 10 juli 2009

Kvällens kantarellsmörgåsar

›
Det lilla vi fick blev perfekt till en förrättsmacka. Resten av middagen blev stekt lax, gravad lax, nygjorda vårrullar. En sådan där befria...
1 kommentar:

Kantarelltorrt men kantareller ändå och smultron och blå bär

›
Men skogen bjuder ju på så mycket mer. Blåbären och smultronen har mognat och Rodjana, Alma och Lovisa är inte sena att plocka handfullt att...
1 kommentar:
onsdag 8 juli 2009

Kalven - snuvad på det bästa - flisigt skön kalvdans

›
När vi var hos Yvonne Edlund på Väddö Gårdsmejeri fick vi inte bara underbara ostar utan också råmjölk till kalvdans. Idag lagades det kalv...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.