lagers tabberas
fredag 10 juli 2009

Kvällens kantarellsmörgåsar

›
Det lilla vi fick blev perfekt till en förrättsmacka. Resten av middagen blev stekt lax, gravad lax, nygjorda vårrullar. En sådan där befria...
1 kommentar:

Kantarelltorrt men kantareller ändå och smultron och blå bär

›
Men skogen bjuder ju på så mycket mer. Blåbären och smultronen har mognat och Rodjana, Alma och Lovisa är inte sena att plocka handfullt att...
1 kommentar:
onsdag 8 juli 2009

Kalven - snuvad på det bästa - flisigt skön kalvdans

›
När vi var hos Yvonne Edlund på Väddö Gårdsmejeri fick vi inte bara underbara ostar utan också råmjölk till kalvdans. Idag lagades det kalv...
1 kommentar:

Ett blått och orange landskap

›
Hittade den här också , glasad och ramad i ett stort kuvert instucket bakom en frack och en smoking från tidigt 1900 tal. Landskapet är frå...
tisdag 7 juli 2009

Neonskulpturer vid garderobstädning

›
Det är lite lustigt - jag tycker den här bilden funkar än. Det är polaroider tagna av skulpturer som jag gjorde till en utställning i Stavan...

Plötsligt händer det! Åsens mjölk på Willys

›
Är det inte konstigt? Här har jag jagat Sveriges just nu bästa kommersiella mjölk, den från Åsens Mejeri, ohomogeniserad, fet och med smakkl...
2 kommentarer:
söndag 5 juli 2009

Goda ostar, smör, kosafari och nybyggt gårdskafé

›
Vi "utflyktade" till Väddö idag. Har inte sett Grisslehamn sedan jag var där någon gång på tidigt 70 tal och minns fortfarande hur...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.