lagers tabberas
torsdag 25 juni 2009

Munk, solsken och torkat underbart kött

›
Rubriken är ekvivalent med "Semester". I alla fall för några dagar. Vi är i Bispgården i Ragunda - landets hårdast ansatta kommun ...
onsdag 24 juni 2009

Solen tillbaka = torkad högrev

›
Man ser det i Sydostasien lite här och var - fisk och kött på tork. När vi var nya med varandra, Rodjana och jag, kom hon hem med tre kilo k...
1 kommentar:
måndag 22 juni 2009

Prisvärt på Ulriksdal

›
Kändes nästan inte som att jag varit därifrån - ändå är det jättelänge sedan jag senast åt på Wärdshuset, faktiskt sedan vi gav upp projekte...
söndag 21 juni 2009

Dyrt nöje att äta på Julita...

›
...och då menar jag inte att äta hos Myllymäki - det är säkert både bra och prisvärt. Nej, jag menar att äta på det Wärdshus som Nordiska Mu...
1 kommentar:
lördag 20 juni 2009

Mer om branden i Duvslaget

›
Det är klart att det här med branden i Duvslaget är en historia som folk pratar om i Sollentuna. Huset stod centralt i tillblivelsen av Edsv...
1 kommentar:
fredag 19 juni 2009

Midsommar med stuga och grillat och trevliga människor

›
midsommarhus på ängen i vädret En sådan där kanonavslappnande midsommarkväll utan en massa krystade traditionstvång, ingen elektricitet, ing...
torsdag 18 juni 2009

Linnés egen mångfald frapperar

›
Som jag berättat tidigare var vi i Linneträdgården i Uppsala häromdagen. Det är det närmaste man kan komma Linné tycker jag. Där finns stent...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.