lagers tabberas
tisdag 5 maj 2009

Rostad chili till prig bon och mikrat kladdris till köpegrillad kyckling

›
"Vad är det som luktar så gott"? frågade Alma när vi gick in i trapphuset hemma hos oss. Så gick vi uppför trapporna och hon forts...
1 kommentar:
söndag 3 maj 2009

Buddha och haverrot

›
Buddhaaltaren i Viharatemplet i Jakobsberg. Det blir alltid så efter ett besök i templet att känslan lever kvar. Inre bilder, lugnet, attity...
1 kommentar:
lördag 2 maj 2009

Vegetariskt Sri Lankesiskt med munkarna på Stockholm Buddhist Vihara

›
Vi åkte som efter en ingivelse och hamnade mitt uppe i en minnesceremoni, treårsdagen av en människas bortgång - ett sätt att levandegöra oc...

Dill först i såfåran

›
Så är det om igen då. Känner varje år som om jag är ute i sista stunden, men i själva verket har jag hur bra med tid som helst. Har utökat m...
fredag 1 maj 2009

Vilket valborgsbål

›
Stallbackens vänner arrangerade Valborgsfirande på Stallbacken till Edsbergs slott igår kväll. Så har Valborg firats på platsen sedan 60 tal...

Julrosen min vårblomma

›
Det exploderade i veckan. Så snabbt gick det att jag inte har hunnit beskära rosorna, vilket av tradition ska göras när björkarnas blad är s...
onsdag 29 april 2009

Tips om Valborg - traditionseld på Stallbacken

›
För några veckor sedan blev jag vald till ordförande i föreningen Stallbackens Vänner. Det var från början en kulturgrupp i Sollentuna som a...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.