lördag 25 april 2009
Trevliga benløse fugler
›
Jag tror jag skrivit det tidigare. Det var mitt andra gastronomiska leende i Norge 1973 på vintern. Det första var baconfett till wienerpøls...
3 kommentarer:
August den lille trädgårdsgrävaren
›
Jag visste inte att jag kunde få så god hjälp av lille August. Han har ett stort fokus i trädgården och behöver bara en halv meter mylla för...
fredag 24 april 2009
Grönare än grönt på Frantzén Lindeberg
›
Rödbetor som pocherats långsamt i valnötsolja och vinäger, Minus 8 och kryddad med äppelkärnsolja, syrlig grädde, vårblad och vinaigrette. M...
1 kommentar:
onsdag 22 april 2009
Dröm om lunchmat
›
Ugnsgratinerade gäddqueneller på en Bistro i Lyon i vintras. Mångfald, för katten, mångfald. Snart är det lunch och jag känner redan för att...
måndag 20 april 2009
Saigrog - thaiisterband
›
Ibland brukar jag understryka det som så många ser som en fullkomlig omöjlighet - likheterna mellan det thailändsk och svenska köket - och d...
1 kommentar:
Omelettsoppa
›
Finns det verkligen något sådant? Ja, av bilden att döma så finns den och det är inget påfund skapat hemma hos oss i syfte att driva med Er ...
söndag 19 april 2009
Vaktmästarn! Det är ett broskben i min soppa
›
Nu är det inte alls illa med broskben i en soppa med nudlar, snarare tvärt om. Broskbenkoket gör en alldeles utmärkt buljong till nudlar och...
‹
›
Startsida
Visa webbversion