lördag 4 april 2009
Grillad makrill och sufflerande fiskpuddingar
›
Det är riktig thaimat det här - thaimat är inte de där wokade rörorna som lunchmatsalar är så fyllda med. Thailänsk matkultur är grillat, mo...
1 kommentar:
fredag 3 april 2009
Boeuf Bourguignon på Bistron - favorit i repris
›
För ganska länge sedan, närmare bestämt den 14 november överraskade oss Christer Lingström med Boeuf Bourguignon. Trevligt då och lika trevl...
torsdag 2 april 2009
Pad makôa - enkla thaiköket
›
Det här riktig veganmat och smakstarkt från Thailand, enkel mat dessutom. -När jag sätter första skeden i munnen är det som om hela min barn...
1 kommentar:
"Spännade upptäcksfärd" i Sollentuna Centrum
›
Bygger de lika illa som de stavar så ligger Sollentuna Centrum risigt till. Idag gick jag nedför rulltrapporna från parkeringsdäck. En hel v...
onsdag 1 april 2009
Räkcocktail på thai - Gong nam prig
›
Det är klart att allt som är hemlagat inte alltid är bra, men på thai blir det mer aromatiskt, starkare och godare. Räkkocktailen som server...
Han älskar läppstift
›
Vi sov lite längre i morse. Hemma i Sverige igen alltså, med förkylning och penicillinkur, August med riktig snuva, Alma två gånger till Ast...
2 kommentarer:
tisdag 31 mars 2009
Svenskar slänger mat - ännu värre i Amerika
›
Poppy Tooker Jag träffade och intervjuade Poppy Tooker i USA. Hon är självutnämnd ledare av Slow Food i Amerika och har fick Carlo Petrini S...
‹
›
Startsida
Visa webbversion