lagers tabberas
fredag 3 april 2009

Boeuf Bourguignon på Bistron - favorit i repris

›
För ganska länge sedan, närmare bestämt den 14 november överraskade oss Christer Lingström med Boeuf Bourguignon. Trevligt då och lika trevl...
torsdag 2 april 2009

Pad makôa - enkla thaiköket

›
Det här riktig veganmat och smakstarkt från Thailand, enkel mat dessutom. -När jag sätter första skeden i munnen är det som om hela min barn...
1 kommentar:

"Spännade upptäcksfärd" i Sollentuna Centrum

›
Bygger de lika illa som de stavar så ligger Sollentuna Centrum risigt till. Idag gick jag nedför rulltrapporna från parkeringsdäck. En hel v...
onsdag 1 april 2009

Räkcocktail på thai - Gong nam prig

›
Det är klart att allt som är hemlagat inte alltid är bra, men på thai blir det mer aromatiskt, starkare och godare. Räkkocktailen som server...

Han älskar läppstift

›
Vi sov lite längre i morse. Hemma i Sverige igen alltså, med förkylning och penicillinkur, August med riktig snuva, Alma två gånger till Ast...
2 kommentarer:
tisdag 31 mars 2009

Svenskar slänger mat - ännu värre i Amerika

›
Poppy Tooker Jag träffade och intervjuade Poppy Tooker i USA. Hon är självutnämnd ledare av Slow Food i Amerika och har fick Carlo Petrini S...
söndag 29 mars 2009

Andra ostron som "Rockefeller" till exempel

›
"Färsköppnade" ostron ute i sumpprärien Verkligen andra ostron. Gräddiga, matiga och söta, men utan smak av hav, utan liv, utan de...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.