torsdag 2 april 2009
Pad makôa - enkla thaiköket
›
Det här riktig veganmat och smakstarkt från Thailand, enkel mat dessutom. -När jag sätter första skeden i munnen är det som om hela min barn...
1 kommentar:
"Spännade upptäcksfärd" i Sollentuna Centrum
›
Bygger de lika illa som de stavar så ligger Sollentuna Centrum risigt till. Idag gick jag nedför rulltrapporna från parkeringsdäck. En hel v...
onsdag 1 april 2009
Räkcocktail på thai - Gong nam prig
›
Det är klart att allt som är hemlagat inte alltid är bra, men på thai blir det mer aromatiskt, starkare och godare. Räkkocktailen som server...
Han älskar läppstift
›
Vi sov lite längre i morse. Hemma i Sverige igen alltså, med förkylning och penicillinkur, August med riktig snuva, Alma två gånger till Ast...
2 kommentarer:
tisdag 31 mars 2009
Svenskar slänger mat - ännu värre i Amerika
›
Poppy Tooker Jag träffade och intervjuade Poppy Tooker i USA. Hon är självutnämnd ledare av Slow Food i Amerika och har fick Carlo Petrini S...
söndag 29 mars 2009
Andra ostron som "Rockefeller" till exempel
›
"Färsköppnade" ostron ute i sumpprärien Verkligen andra ostron. Gräddiga, matiga och söta, men utan smak av hav, utan liv, utan de...
Äta krokodil - överkurs och onödigt på gränsen till vidrigt
›
Alligatorkött som friterats till allmän smak. Jag äter inte rovdjur, gränsen går vid gädda, men jag har smakat det mesta, hund i Kina, katt ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion