tisdag 31 mars 2009
Svenskar slänger mat - ännu värre i Amerika
›
Poppy Tooker Jag träffade och intervjuade Poppy Tooker i USA. Hon är självutnämnd ledare av Slow Food i Amerika och har fick Carlo Petrini S...
söndag 29 mars 2009
Andra ostron som "Rockefeller" till exempel
›
"Färsköppnade" ostron ute i sumpprärien Verkligen andra ostron. Gräddiga, matiga och söta, men utan smak av hav, utan liv, utan de...
Äta krokodil - överkurs och onödigt på gränsen till vidrigt
›
Alligatorkött som friterats till allmän smak. Jag äter inte rovdjur, gränsen går vid gädda, men jag har smakat det mesta, hund i Kina, katt ...
Continental - vinnare, som SAS för 15 år sedan
›
NY på distans BOEING 757-200/300. Egentligen inte ett långdistansflyg från början, men förstorad och förbättrad blev det en perfekt knarr öv...
lördag 28 mars 2009
New Orleans i en fuktig åskig gryta som sjunker ner i sin egen swamp
›
Den här bilden tog jag igår natt. Blixtarna var så täta att man skulle kunnat läsa tidningen i dess sken. Sedan kom regnstormen och svämmade...
4 kommentarer:
torsdag 26 mars 2009
Kräftkalas i Louisiana USA
›
Det har varit några häktiska dagar med otroligt mycket jobb och tajt jobbschema. Varmt är det också 80 % luftfuktighet och 25 grader. I förr...
3 kommentarer:
söndag 22 mars 2009
Kao tom goiy
›
Det har varit otroligt stressig helg och veckan innan också. Har resvecka den kommande veckan med en massa jobb i USA och mest flyga känns d...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion