lagers tabberas
måndag 16 mars 2009

Guide Michelin - Stjärnor till Sverige

›
Så här ser det ut: Frantzén/Lindeberg får sin första stjärna. GRATTIS Edsbacka krog BEHÅLLER SINA TVÅ Grand FÅR EN TILL och inte nog med de...
1 kommentar:
söndag 15 mars 2009

Feta sienhainudlar i soppa med halstrad kalvlever och gisfärsfrikadeller

›
Lång rubrik på enkel mat, het, salt, syrlig, söt. De där underbara sopporna har allt; Kwaytiao, soppa med nudlar. Vi hade storstädning i tor...

Vårförkylning, feber och frukost på sängen

›
Kanske en del i ett tillfrisknande, vad vet jag, men frukost på sängen underlättar. En liten skål med räkor i majonäs och med rödbetsskott, ...
1 kommentar:

Enkel lammgryta igår kväll

›
Vi fick med oss en fin lammbog när vi handlade hos Percy's häromdagen . Den skivades i butiken och jag skar ner den ytterligare när jag ...

Frösådd, hopp om våren

›
Skockorna innan de täckesw av ett tunnt lager fuktig såjord. Nu står de under plast i sovrumsfönstret och väntar. Det är som att jag inte vå...
fredag 13 mars 2009

Rulad, lammbog, rimmat sidfläsk och paltbröd - helgen är räddad!

›
Under vår fredagslunch idag på Edsbacka Bistro utbröt diskussionen om "Rulad" stavas så som jag alltid gjort med ett L, eller så ...
torsdag 12 mars 2009

I smöret igen!

›
Ladda ner och lyssna. Mitt andra inslag om det svenska smöret idag i meny. Repris i natt och på lördag eftermiddag. Lyssna när som helst här...
2 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.