söndag 15 mars 2009
Feta sienhainudlar i soppa med halstrad kalvlever och gisfärsfrikadeller
›
Lång rubrik på enkel mat, het, salt, syrlig, söt. De där underbara sopporna har allt; Kwaytiao, soppa med nudlar. Vi hade storstädning i tor...
Vårförkylning, feber och frukost på sängen
›
Kanske en del i ett tillfrisknande, vad vet jag, men frukost på sängen underlättar. En liten skål med räkor i majonäs och med rödbetsskott, ...
1 kommentar:
Enkel lammgryta igår kväll
›
Vi fick med oss en fin lammbog när vi handlade hos Percy's häromdagen . Den skivades i butiken och jag skar ner den ytterligare när jag ...
Frösådd, hopp om våren
›
Skockorna innan de täckesw av ett tunnt lager fuktig såjord. Nu står de under plast i sovrumsfönstret och väntar. Det är som att jag inte vå...
fredag 13 mars 2009
Rulad, lammbog, rimmat sidfläsk och paltbröd - helgen är räddad!
›
Under vår fredagslunch idag på Edsbacka Bistro utbröt diskussionen om "Rulad" stavas så som jag alltid gjort med ett L, eller så ...
torsdag 12 mars 2009
I smöret igen!
›
Ladda ner och lyssna. Mitt andra inslag om det svenska smöret idag i meny. Repris i natt och på lördag eftermiddag. Lyssna när som helst här...
2 kommentarer:
Konsten att förstöra ett ankbröst
›
Det är med förvåning man läser i tidningen AoM nätupplag a hur man steg för steg tar livet av ett ankbröst både vad gäller smak, konsistens ...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion