fredag 27 februari 2009
Äntligen - Sillbullar
›
Det är ingen hemlighet att vi är ett gäng som tillbringar fredagsluncherna på Edsbacka Bistro. Förra fredagen skrev jag om hur vi insisterat...
2 kommentarer:
onsdag 25 februari 2009
Knake och upprättelse i butik
›
Jag har skrivit om Knake förr. Man kan inte äta ständigt, smaken är så karaktäristiskt att man lätt tröttnar på dem. När jag var nere i Lun...
måndag 23 februari 2009
Högrev blev bringa från usel butik
›
Jag har aldrig varit med om något liknande förr. Vi skulle ha gäster, det var igår. Klockan tre gick vi ner till vår ganska flitigt anlitade...
lördag 21 februari 2009
Snart slår den ut
›
Vattenspridare står där kvarglömd från den blöta sommaren. Frusen av is och nattens pudersnö. Sitter lika fast som haverrötterna och palster...
1 kommentar:
Gaeng pha moosap - nu är det smakfest!
›
Det finns tillfällen då Rodjana intensivt längtar till det gamla köket. Ungefär som jag kan länrta efter en riktig kalvstek md gräddsås och...
fredag 20 februari 2009
Pilgrimsmussla och vatten
›
Vi gick till vår traditionella fredagslunch idag på Edsbacka Bistro. Christer Lingström mötte oss tillsammans med restaurangchefen. Vi har l...
torsdag 19 februari 2009
Brödpudding och grisfotsaladåb
›
Grisfotsaladåb Ibland blir jag så sugen på riktiga klassiker, riktig gammaldags mat. Bland mina kokböcker utgivna före 1930 finns det alltid...
‹
›
Startsida
Visa webbversion