lagers tabberas
söndag 15 februari 2009

Klotterkonst och skadegörelse

›
Förmodligen såg inte pappa och mamma den lille pojken när han var liten. Han gjorde allt för att bli synlig, men lyckades föga. Så växte han...
2 kommentarer:

Middag idag igen

›
Som jag tidigare skrivit har vi en bra entrecoteleverantör . Från denne hade vi kvar en bit (som vanligt) i kylen. Den fick lufta några timm...

Brödraskapet och bondbönsvälling

›
Brödraskapet, August och Gaston, sönerna. Soppan från senast - den doftande härliga bondbönsvällingen.
lördag 14 februari 2009

Thailändsk köttsoppa...nåja?

›
Ofta produktutvecklar vi hemma i köket. Och när vi har rikligt med överblifvor hemma åker det ofta ner i någon thaimat för så gör vi i Thail...
torsdag 12 februari 2009

Kan jag ta av korven?

›
Rodjana är helt såld på de riktigt lagrade och torkade franska korvarna. De bland andra som jag släpade hem från Lyon häromveckan. Ïgår fick...
1 kommentar:
tisdag 10 februari 2009

Jordbruksminister Erlandsson i Meny från Lyon

›
Tabberaset och Erlandsson i Meny i P1 Så blev det alltså snabbt dags för den intervjdu jag gjorde med jordbruksministern i Lyon och för Men...

Tillbaka till fläsket igen III: FRUKOSTMAT

›
Se där! Så ska en riktig frukost serveras. Och det är alldeles utmärkt gott att steka en äggulegul omelett till, /tre ägg + tre äggulor/elle...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.