fredag 23 januari 2009
Lankig mjölk och tanigt smör
›
Smöret i vår kyl idag är från Ålands mejeri och rysligt gott Riktig mjölk och riktigt smör mår vi bra av - jag är själv en av dem som drasti...
Slutet på sommarens rabarbersaft
›
Tomt Så kramades de sista dropparna ur den sista en och en halv litersflaskan med sommarens rabarbersaft. Sista flaskorna har med automatik ...
torsdag 22 januari 2009
Konstnärsklubben för det är torsdag
›
Anders Lindström Jag åkte tillsammans med nyinstallerade ledamoten, Jan Enfors, som kunde gå på klubben utan fadder för första gången. Min g...
3 kommentarer:
onsdag 21 januari 2009
Kaopad kigied - latmasksris
›
Det är inte jag som myntade begreppet latmansris - det är Rodjana. Och för att få till ett riktigt bra GI värde så görs det på basmatiråris ...
måndag 19 januari 2009
Att lära sig stå ut
›
Från mitt kontorsfönster idag för en stund sedan. Jag vet inte vilka redskap man kan använda för att stå ut, fantasin, psykisk förflyttning,...
söndag 18 januari 2009
Kantonsoppa med brockoli och dimsum på grisfärs
›
En eftermiddagssöndagssoppa, värmande när de snöflagar utomhus och bilfönstren är skrapfrusna. Basen är rester (!). En god fiskbuljong med a...
Den sanna historien - lika trovärdig som den påhittade
›
Jag har precis lämnat manus till en ny bok, den här gången långt från både mat, historia och biografi . Det nya manuset är en sann histori...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion