lagers tabberas
torsdag 22 januari 2009

Konstnärsklubben för det är torsdag

›
Anders Lindström Jag åkte tillsammans med nyinstallerade ledamoten, Jan Enfors, som kunde gå på klubben utan fadder för första gången. Min g...
3 kommentarer:
onsdag 21 januari 2009

Kaopad kigied - latmasksris

›
Det är inte jag som myntade begreppet latmansris - det är Rodjana. Och för att få till ett riktigt bra GI värde så görs det på basmatiråris ...
måndag 19 januari 2009

Att lära sig stå ut

›
Från mitt kontorsfönster idag för en stund sedan. Jag vet inte vilka redskap man kan använda för att stå ut, fantasin, psykisk förflyttning,...
söndag 18 januari 2009

Kantonsoppa med brockoli och dimsum på grisfärs

›
En eftermiddagssöndagssoppa, värmande när de snöflagar utomhus och bilfönstren är skrapfrusna. Basen är rester (!). En god fiskbuljong med a...

Den sanna historien - lika trovärdig som den påhittade

›
Jag har precis lämnat manus till en ny bok, den här gången långt från både mat, historia och biografi . Det nya manuset är en sann histori...
1 kommentar:

Brödet blir nostalgi och besatthet

›
Våra bröd idag med en liten skål energisk italiensk olivolja För mig är det nostaligi som jag övat mig i den senaste tiden. Jag har tagit up...
1 kommentar:

Rymdkraft som bara konst kan uttrycka

›
Arne Jones Vevax , skulptur Balans, energi, rörelse, nya rum, hemliga rum, uttryck, tid, hastighet - det är bara i konsten detta går att utt...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.